Lind & Risør

Systemintegration og automatisering for Lind & Risør

Lind & Risør benytter kvalitetssikringssystemet iKontrol til bl.a. at holde styr på tegninger og dokumentation tilknyttet virksomhedens mange byggeprojekter. Før integrationen var det nødvendigt at manuelt opdatere dette data, hvilket var tidskrævende for virksomhedens tegnestue. Med integrationen kan tegnestuen gemme dokumenter og tegninger i en velkendt mappestruktur på en lokal server, og integrationen sørger herefter løbende og automatisk for at opdatere, oprette eller slette filerne hos iKontrol. Nemt og automatisk og med mange sparede timer som følge.

 

Læs mere om Lind & Risør

Læs mere om iKontrol

 

Amway Europe

Digital produktpræsentation

Amways produkt Phyto2GO™ er er en vitamindrik, der blandes i det øjeblik man skal drikke den. Ved at dreje på kapslen starter processen, og essensen blandes med det kulsyreholdige vand. Amway havde brug for at demonstrere processen interaktivt for deres kunder, både i deres butikker og online.

Med et high-speed kamera optog vi billederne af blandingsprocessen og placerede disse i en mobil app til Android og iOS samt in-store touchskærme. Når “animationen” er færdig, præsenteres kunden for en video og et call-to-action.

 

Nordic Ecolabelling

Integration mellem Dynamics CRM og front-end system, funktionsudvikling...

Som underleverandør til Valcore A/S har vi bl.a. leveret en Dynamics CRM portal til Nordic Ecolabelling. Via portalen kan Nordic Ecolabellings kunder ansøge om at blive Svanemærkede, og al videre sagsbehandling og godkendelse foregår i portalen.

Portalen integrerer direkte med Nordic Ecolabellings Dynamics CRM system, hvorfra medarbejderne udfører deres del af sagsbehandlingen. Løsningen er en udvidelse af en Peak Engagement portal, bygget i ASP.NET/C#.

Valcore A/S er en af Danmarks førende konsulenthuse inden for Dynamics CRM.

Nordic Ecolabelling er en fælles nordisk mærkningsordning for miljøgodkendelse af produkter. De står bl.a. bag mærkningsordningerne Svanen og Blomsten.

Kundekontoret

Opsætning og tilretning af responsivt design i WordPress...

Aktiefokus

Mobil app med tilhørende backend

Aktiefokus leverer finansielle nyheder til banker og private investorer. De havde brug for en mobil app som gjorde det muligt at nå deres brugere med de seneste nyheder, hurtigst muligt. Veng IT har udviklet en iPhone app i Swift og en Android app i Java, med en ASP.NET MVC baseret backend. Fra start til slut har projektet taget cirka 1.5 måned.

Techno Forsikring

Site opbygning i Wordpress, funktionsdevelopment...