skip to Main Content

App størrelse

Cirka hvor mange forskellige skærmbilleder anslår du at din app skal indeholde?

Platforme

Login funktioner

Betalingsmuligheder

Integration

Skal app’en udveksle data med et eksisterende system?

Design og layout

Skal der udvikles en grafisk profil, designes logo og app ikoner, m.m.?

Se estimatet nederst på siden

…og hvis du er blevet inspireret til at gå videre med udviklingen af din app, så tag kontakt til os. Brug os som sparringspartner i den tidlige fase af projektet. Vi kan give dig hurtigt svar på hvad der teknisk kan lade sig gøre og sandsynligvis også nogle ideer og noget yderligere inspiration som du kan tage med dig. Altsammen helt uforpligtende.

  Kontakt os for en uforpligtende snak om din app

  Estimeret pris for komplet app

  DKK ekskl. moms
  App udvikling hos Veng IT

  App prisestimat

  Prisen er et estimat baseret på vores erfaring med mobiludvikling. Estimatet skal bruges til at give dig en idé om hvad det koster at få udviklet en app, fra tegnetbræt til den ligger i App Store og Google Play. Den er baseret på vores erfaring med disse typer projekter, men der er selvfølgelig parametre der kan gøre projektet dyrere eller billigere i sidste ende.

  Hvad er inkluderet?

  Estimatet er inklusiv udvikling af kravspec, design, udvikling, App Store / Google Play account management, og projektledelse. Omkostninger til 3. part, f.eks. UNI-login, ePay eller lignende, er ikke inkluderet.

  Afhængigt af hvilken type app du ønsker at få udviklet og hvilke typer brugere den er tiltænkt, kan markedsføring også være en større udgift som skal tænkes ind i dit budget. Vi kan også rådgive dig om denne del af projektet