skip to Main Content

Hvad er IoT?

Internet of Things eller IoT er en del af den næste store teknologibølge. Faktisk befinder vi os allerede i den. I stigende grad og med større og større hastighed kobles vores omgivelser på nettet. Målinger – eller telemtri – opsamles fra overalt omkring os og fra flere og flere af de ting vi omgiver os med. Ting som før var statiske og dumme, bliver nu dynamiske og intelligente. F.eks. belysing og opvarmning i vores hjem, som nu kan programmeres til at passe mere præcist til vores behov, eller kan reagere intelligent på miljø og omgivelser.

Vi bygger IoT løsninger

Veng IT har flere års erfaring med at bygge IoT løsninger. Vi hjælper vores kunder med at finde lige nøjagtig de enheder der vil kunne løse kundens behov for at opsamle data. F.eks. GPS koordinator på materiel eller at vide hvorvidt en container er åben eller lukket.

Vores løsninger og applikationer opsamler og reagerer på data fra et væld af forskellige IoT enheder.

Nogle eksempler er:

  • GPS enheder til overvågning af materiel
  • Dørmagneter til overvågning af containere og dørkontrol
  • Overfaldsalarmer
  • Vandmåling

Disse enheder kan placeres langt fra wifi og uden brug af GSM, og kan fungere problemfrit i hårde miljøer og mange år ad gangen.

SigFox doormagnet

SigFox-baseret dørmagnet. Kører på batteri i op til 4 år og kan installeres uden brug eller adgang til Wifi eller mobilnettet (GSM). Enheden sender et signal til en central server som herefter behandles og præsenteres via en skræddersyet app.

SigFox

Vi har bygget størstedelen af vores løsninger ovenpå SigFox teknologien. Denne teknologi gør det muligt for enheder at køre på batteri uden Wifi/GSM signal i flere år. Så står du med et behov for at kommunikere med dit udstyr i afsondrede eller hårde miljøer, kan vi bygge lige netop den løsning du har brug for.

Kontakt os og tag os med på råd til dit IoT projekt.