skip to Main Content

Kom med op i skyen

Der er blevet skrevet meget om Cloud computing og de fordele det medfører. Helt grundlæggende handler det jo bare om at leje noget plads og software på en anden virksomheds servere. Det lyder enkelt, og det er det for så vidt også, og når man først har smagt lidt af de fordele Cloud computing tilbyder, er det svært at vende tilbage.

Hvorfor?

Hvis det bliver gjort korrekt, slipper man for at have strømslugende servere stående i et aflåst lokale. Man skal ikke længere sørge for at passe og pleje disse maskiner, patche, opdatere og udvide når de løber tør for resourcer. Ikke mindst slipper man for den dyre anskaffelse og lige så dyre udskiftning når de skal på pension.

Hvis I i dag f.eks. driver jeres egen Exchange server, kan denne med stor fordel migreres over til Office 365. Herefter slipper I for at tænke mere over om serveren har nok RAM og harddisk, og om der bliver taget ordentlig backup.

Hvis I har nogle mere specialiserede servere kan disse gøres virtuelle og flyttes op i skyen. Herefter har I en identisk server, placeret i et sikkert og skalerbart miljø, og I kan dermed slukke den gamle server.

Hvad kan vi?

Vi kan analysere jeres nuværende miljø og komme med forslag til hvordan I vil kunne flytte dele af eller hele miljøet op i skyen. I vil selvfølgelig få et grundigt overblik over de økonomiske konsekvenser inden I træffer en beslutning. Ved tegning af Office 365 abonnement for minimum et år, tilbyder vi gratis migrering  af data.