skip to Main Content

Vi laver apps

Uanset hvilken idé der skal udvikles til en app, har vi den nødvendige erfaring og ekspertise til at få projektet i mål. Vi har lavet løsninger for små startups, store etablerede internationale virksomheder og alt ind imellem.

Øget kundeservice – nye muligheder

Ofte – men ikke altid – kan en app være et rigtig godt værktøj til at anskaffe nye eller fastholde eksisterende kunder. F.eks. ved at tilbyde dem nye ydelser og muligheder såsom adgang til produktinformationer,  nye bestillingsmuligheder og push beskeder når en vare er på lager eller en sag er afsluttet. Samtidig kan kommunikationen med kunderne styrkes ved at kommunikere med dem på den platform hvor de fleste alligevel befinder sig, nemlig den mobile. Altsammen muligheder som de ikke har haft adgang til via traditionelle kanaler som f.eks. jeres hjemmeside.

Lettere arbejdsgange – øget effektivitet

I forhold til virksomhedens interne kommunikation, kan en app give medarbejderne mulighed for at tilgå eksisterende systemer, på steder og tidspunkter hvor det ikke før var muligt. Med udstyr som medarbejderne er fortrolige med, kan de hente, oprette og opdatere informationer i real-time.

Næste skridt

Ønsker I noget sparring om en idé eller leder I efter lige netop den løsning der kan give jer et forspring over konkurrenterne, så lad os tage et uforpligtende møde om det. Ofte kan vi stille nogle spørgsmål og komme med noget input, som i kombination med jeres viden, kan give stof til eftertanke til det næste skridt i projektet.

Prøv vores online estimeringsværktøj og få en idé om hvad det koster at få udviklet en app.