skip to Main Content

Opgaven

Aktiefokus leverer finansielle nyheder og informationer til både institutionelle investorer og private. Da disse informationer skal hurtigst muligt frem til modtagerne, besluttede de sig for at få udviklet en app, for at tilbyde en hurtigere informationskanal ift. traditionel email.

Løsningen

App’en er udviklet til iOS i Swift og til Android i Java, med en ASP.NET MVC baseret backend. Hele systemet integrerer med Aktiefokus’ eksisterende system og lige så snart en nyhed oprettes her, overføres den automatisk til app’en og der sendes push beskeder til alle modtagerne. Fra start til slut har udviklingen taget cirka en måned.

 

Aktiefokus Screenshot

 

Dette er et eksempel på at det ikke nødvendigvis behøver at tage lang tid eller være meget dyrt, at få bygget en løsning der udvider eller forbedrer de ydelser eller produkter en virksomhed allerede tilbyder.  Med en relativt beskeden investering kan man ofte forøge sine kunders værdi ved at handle med jer, og derigennem forhåbentligt skabe et langvarigt forhold til kunden.

Hvis I går med nogle tanker i den retning, men mangler nogle at sparre med, så kontakt os og lad os tage en snak om det.