skip to Main Content

Opgaven

Greve Ungdomsskole havde brug for en app til at præsentere deres store udbud af kurser og hold for deres elever, samtidig med at eleverne skulle kunne tilmelde sig direkte i app’en. Desuden var der et ønske fra Greve Ungdomsskole om at fortsætte med at anvende applikationen LARA fra IST (før Tabulex), så en integration mellem app og LARA var nødvendig.

UngGreve App ScreenshotLøsningen

Vi valgte Xamarin Forms som vores udviklingsmiljø. Xamarin Forms er et crossplatform miljø der gør det muligt at bygge og genbruge en stor del af design og kode på tværs af iOS (Apple) og Android. Dermed er omkostninger til videreudvikling og vedligehold kraftigt reduceret i forhold til at f.eks. vedligeholde Swift kode til iOS og java kode til Android.

Da Greve Ungdomsskole benyttede LARA fra IST til at publicere alle deres kursustilbud samt holde styr på tilmeldingerne, var en stærk integration mellem app og LARA nødvendig. Heldigvis har IST udviklet en stærk snitflade der gør det muligt både at søge og hente alle kursusinformationer samt tilmelde eleven til det valgte kursus. Desuden håndterer LARA også sikkerheden ift. UNI-Login eller Tabulex Login.

Har I et lignende behov?

Er I en ungdomsskole der anvender LARA (eller lignende), kan vi hjælpe jer med at få udviklet jeres egen app så jeres elever hurtigt kan blive inspireret af jeres tilbud, uden at I skal vedligeholde data i flere systemer. Desuden kan vi opdatere jeres hjemmeside så kursusoversigt og tilmelding også kan ske denne vej igennem. Dette bliver nødvendigt når IST lukker for LARAs egen webbaserede tilmeldingsformular. Står I med den udfordring, så kontakt os så vi kan hjælpe jer videre.

Læs her hvordan vi kan integrere jeres hjemmeside med LARA.