skip to Main Content

Digitalisering af Lind & Risør

Vi har hjulpet Lind & Risør med at integrere med projektstyringsværktøjet iKontrol.

Udfordringen

Lind & Risør bruger et internt sagssystem som deres folk og tegnestue arbejder i, og et eksternt cloud-baseret projektstyringssystem der hedder iKontrol, som deres håndværkere arbejder i. Et byggeprojekt består af mange informationer som skal være hurtigt tilgængeligt for de rigtige mennesker. Tegninger, tilladelser, lokalplaner, fotos og meget andet, skulle løbende udveksles i mellem de to systemer, og den manuelle vedligeholdelse blev hurtigt for tung og tidskrævende, og dermed dyr og upræcis. Ofte var data forældet eller mangelfuldt.

Løsningen og en besparelse på 20%

Veng IT foretog en analyse af de to systemer og kom frem til en løsning der løbende og automatisk, synkroniserede de store mængder data frem og tilbage mellem dem. Efter integrationen sker udvekslingen af tegninger og dokumenter flydende og kontinuerligt. Efter eget estimat, sparer Lind & Risør én dag per uge for en medarbejder. Hvis man holder dette op imod den samlede udviklingstid på lidt over en uge, er det tydeligt at denne investering hurtigt har tjent sig selv hjem igen.

Næste skridt

Vi har specialiseret os i at bygge integrationer imellem systemer af enhver art, og lukke de huller som standardsystemer ofte efterlader. Hvis I står med en lignende udfordring og eller en proces som I tænker kan udføres mere effektivt, så tag en uforpligtende snak med os. Ofte er der mange penge at spare ved at foretage en mindre investering.

Læs her hvordan vi arbejder med vores kunder omkring digitalisering.

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at spare tid og penge