skip to Main Content

Vi har hjulpet Lind & Risør med at digitalisere nogle tunge arbejdsgange

Udfordringen

Lind & Risør bruger et internt sagssystem, som deres interne folk og tegnestue arbejder i, og et eksternt cloud-baserede system, som deres håndværkere arbejder i. Arbejdet med at manuelt vedligeholde og udveksle data i og mellem systemerne var tidskrævende og kunne føre til ukurant eller manglende data. En oplagt opgave at digitalisere.

Løsningen og en besparelse på 20%

Efter integrationen sker udvekslingen af tegninger og dokumenter flydende og kontinuerligt. Efter eget estimat, sparer Lind & Risør én dag per uge for en medarbejder. Hvis man holder dette op imod den samlede udviklingstid på lidt over en uge, er det tydeligt at denne investering hurtigt har tjent sig selv hjem igen.

Næste skridt

Vi har specialiseret os i at bygge integrationer imellem systemer af enhver art, og lukke de huller som standardsystemer ofte efterlader. Hvis I står med en lignende udfordring og eller en proces som I tænker kan udføres mere effektivt, så tag en uforpligtende snak med os. Ofte er der mange penge at spare ved at foretage en mindre investering.

Læs her hvordan vi arbejder med vores kunder omkring digitalisering.

Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at spare tid og penge

Share
Share
Tweet
+1