skip to Main Content

Opgaven

tica | copenhagen blev startet af Tina Bremholm, som siden 2008 har ejet og drevet virksomheden frem til den succes den er i dag. Tina er en ildsjæl der arbejder i højt tempo, men ligesom hos mange andre iværksættere, bliver tid hurtigt en mangelvare. tica | copenhagen bruger økonomisystemet e-conomic i det daglige og har entreret med logistikvirksomheden Prime Cargo som står for lagerstyring og forsendelser. En tidskrævende og dyr opgave blev at overføre informationer om forsendelser på en hurtig og præcis måde til Prime Cargo. Dette skete på mail og per telefon og kostede meget dyrbar tid. Derfor tog Tina kontakt til os for at høre om det ville være muligt at integrere e-conomic med Prime Cargos systemer og skabe en automatiseret proces. Det var det…

Løsningen

Vi udviklede et lille program i C# og placerede det ude i skyen på Microsoft Azure. Løsningen kobler sig løbende på e-conomics API (snitflade), henter og behandler informationer, og sender disse til Prime Cargos servere. Når Prime Cargo har sendt pakken, henter programmet informationerne og sender dem tilbage til e-conomic. Simpelt, hurtigt og med en masse sparet tid som følge.

Bruger du unødigt meget tid på at opdatere og vedligeholde data i flere forskellige systemer, så kan vi hjælpe dig. Lad os hjælpe dig med at eliminere tidspilde og reducere fejl. Kontakt os i dag for at høre hvordan.