skip to Main Content

Opgaven

Viborg Ungdomsskole ønskede at integrere deres hjemmeside med Lara fra IST. Eleverne skulle kunne finde og tilmelde sig de ønskede hold, samt betale et eventuelt tilmeldingsgebyr eller betalingsraterne. Derudover skulle eleverne kunne opdatere deres kontaktinformationer så Viborg Ungdomsskole altid havde adgang til de aktuelle oplysninger.

Udover at give eleverne adgang til disse funktioner på deres hjemmeside, ønskede Viborg Ungdomsskole desuden deres egen app med samme integration til Lara. App’en skulle styrke kontakten med eleverne bl.a. gennem push beskeder og fælles kalender.

Løsningen

For at opnå en løbende start og give Viborg Ungdomsskoles medarbejdere et miljø de var bekendte med, valgte vi at udvikle hjemmesiden i WordPress. Inde i WP løsningen lavede vi en dyb integration til Laras API, således at eleverne ikke skal forlade hjemmesiden for at tilmelde sig de ønskede hold.

Til app’en valgte vi Xamarin Forms som vores udviklingsmiljø. Xamarin Forms er et crossplatform miljø der gør det muligt at bygge og genbruge en stor del af design og kode på tværs af iOS (Apple) og Android. Dermed er omkostninger til videreudvikling og vedligehold kraftigt reduceret i forhold til at f.eks. vedligeholde Swift kode til iOS og java kode til Android.

 

Har I et lignende behov?

Er I en ungdomsskole der anvender Lara (eller lignende), kan vi hjælpe jer med at få udviklet jeres egen app så jeres elever hurtigt kan blive inspireret af jeres tilbud, uden at I skal vedligeholde data i flere systemer. Desuden kan vi opdatere jeres hjemmeside så kursusoversigt og tilmelding også kan ske denne vej igennem. Dette bliver nødvendigt når IST lukker for Laras egen webbaserede tilmeldingsformular. Står I med den udfordring, så kontakt os så vi kan hjælpe jer videre.

Læs her hvordan vi kan integrere jeres hjemmeside med LARA.